Politică de confidențialitate

MILLICA (www.millica.ro) este înregistrată în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal. Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, millica.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este: informarea utilizatorilor privind situația contului de pe www.millica.ro, informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, pentru reclamă, marketing și publicitate, statistică. Astfel, Millica poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi utilizate în scopul pentru care le-ați furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre și a preîntâmpină încălcarea securității, a legii și a termenilor noștri contractuali.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor cu excepția situațiilor prevăzute de lege.

Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți adresa o cerere scrisă, datată și semnată la adresa: str. Drm. Pădurea Neagră, nr.35-43, bl.15C, ap.42 Sect. 1, București.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului de contact.

 

adresa companiei
România, București
telefon de contact
+40 735511783
adresa de email
contact@millica.ro
orele de lucru
Luni - Vineri: 10.00 - 18.00